Prima paginăAnunțuriaugust 2017 › Invitație participare la Conferința Teritorială Extraordinară - 07 septembrie 2017
30 august 2017 • Agenda O.A.R. București

Invitație participare la Conferința Teritorială Extraordinară - 07 septembrie 2017

Stimați colegi,

Vă reamintim invitația de a participa la lucrările Conferinței Extraordinare a Filialei București a OAR care va avea loc joi 7 septembrie 2017, începând cu ora 08:00, în Aula Magna a Facultății de Drept, Universitatea din București - Bd. Mihail Kogălniceanu nr.36-46, Sector 5.

În cadrul conferinței, pe lângă alte subiecte supuse dezbaterii, reprezentantul OAR va prezenta noile regulamente, documente importante care vor guverna activitatea ordinului și relația acestuia cu membrii. De asemenea, în cadrul Conferinței Teritoriale Extraordinare va fi votată lista delegaților Filialei București la lucrările Conferinței Naționale Extraordinare din 28 octombrie 2017.

La Conferința Extraordinară a Filialei București a OAR participă toți membrii filialei cu cotizația achitată la zi, indiferent de secțiunea TNA în care sunt înscriși, inclusiv aceia dintre dumneavoastră care au dreptul de semnătură suspendat la cerere. Înscrierea prealabilă nu este obligatorie.

Înregistrarea participanților se face pe bază de document de identitate în ziua de 07 septembrie, la intrarea sălii de conferință, în intervalul 08:00-09:00.

Vă așteptăm,

30 august 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv