Prima paginăAnunțuriaugust 2017 › Reminder - Conferința Teritorială Extraordinară – 07 septembrie 2017
18 august 2017 • Agenda O.A.R. București

Reminder - Conferința Teritorială Extraordinară – 07 septembrie 2017

Ordinul Arhitecților din România anunță organizarea în 28 octombrie 2017 a Conferinței Naționale Extraordinare care va supune dezbaterii și aprobării, conform Hotărârii nr. 631/27.03.2017, următoarele documente:

Conform Regulamentului O.A.R., Conferința Națională Extraordinară este precedată de conferințele teritoriale extraordinare programate pentru perioada 27 iunie – 28 septembrie 2017.

Conferința Extraordinară a Filialei București a O.A.R. a fost stabilită pentru joi 07 septembrie 2017 începând cu ora 09:00, Ordinea de Zi și locul de desfășurare urmând a fi anunțate în cel mai scurt timp. La lucrările Conferinței Teritoriale Extraordinare participă toți membrii filialei având cotizația achitată la zi.

Prin Hotărârea Colegiului Național nr. 884/08.05.2017 s-a stabilit că Filiala București a O.A.R. va fi reprezentată la lucrările Conferinței Naționale Extraordinare de un număr de 204 delegați și o rezervă de 20 de membri supleanți.

Conferința Teritorială Extraordinară va avea următorul program:

Pentru a sprijini organizarea Conferinței Teritoriale Extraordinare, vă invităm să vă exprimați dorința de a participa la lucrările conferinței la adresa de e-mail contact@oar-bucuresti.ro .

De asemenea, vă invităm să vă înscrieți pe lista delegaților sau pe aceea a supleanților Filialei București a O.A.R. – înscrierile se fac pe e-mail contact@oar-bucuresti.ro, fax, 0213039226 sau direct la sediul filialei din str. Sf. Constantin nr.32.

Precizăm că, datorită importanței pentru activitatea viitoare a Ordinului, a documentelor supuse aprobării în Conferința Națională Extraordinară și a faptului că aceste documente vor fi prezentate de reprezentantul O.A.R. în Conferința Teritorială Extraordinară pentru a fi bine cunoscute și înțelese de participanți, Conducerea Filialei București a hotărât că este obligatoriu ca aceia dintre dumneavoastră care se înscriu pe listele delegaților și supleanților să participe la Conferința Teritorială Extraordinară. În cadrul Conferinței Teritoriale Extraordinare vor fi validați ca delegați sau supleanți la Conferința Națională Extraordinară numai acei membri care vor fi prezenți la lucrări.

Vă așteptăm să participați în număr cât mai mare la lucrările Conferinței Teritoriale Extraordinare și să vă înscrieți pe listele delegaților și supleanților la Conferința Națională Extraordinară.

Cu stimă,

18 august 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv