Prima pagină › Contact, plăți și program de lucru

Contact, plăți și program de lucru

Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1, București, cod poștal 010219
email:
web: www.oar-bucuresti.ro

Punct de lucru: str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1, București, cod poștal 010014 – desființat

Persoane de contact:

Program

Program detaliat de lucru al Filialei București a OAR pe perioada stării de alertă

Plată cotizații

Plata cotizației se poate face după cum urmează:

- online prin SIOAR la rubrica „Cotizații și taxe” – „Gestionează plăți”.

- prin transfer bancar cu respectarea următoarelor condiții:

Datele solicitate sunt necesare pentru identificarea plătitorului. În cazul în care datele solicitate sunt incomplete sau greșite, sau dacă folosiți alt cont, plata cotizației nu va fi înregistrată în evidența Filialei București.

- la casieria Filialei București - Str. Sf. Constantin nr.32, cu cardul personal (POS) sau numerar. Programul casieriei este: de luni până joi, între orele 09:00-16:30 și vineri între orele 09:00-14:00;

Plată dovezi

Plata taxei în valoare de 100 lei/proiect înregistrat, de luni până joi, între orele 11:00 - 15:00 și vineri între orele 10:30 - 14:30, la sediul OAR București - str. Sf. Constantin nr.32, București,

Plata taxei în valoare de 100 lei/proiect înregistrat, cotizației se poate face online prin SIOAR la rubrica „Cotizații și taxe” – „Gestionează plăți”.

Plata taxei în valoare de 100 lei/proiect înregistrat prin transfer bancar, se poate face cu respectarea următoarelor condiții:

Plata se face către Filiala Teritorială București a OAR, cod fiscal 14244188, în contul IBAN RO95BTRLRONCRT0295885001 deschis la Banca Transilvania, Agenția Universitate;

La rubrica explicație a Ordinului de plată se vor completa OBLIGATORIU următoarele: numele și prenumele arhitectului, numărul TNA, ID-ul cererii.

Datele solicitate sunt necesare pentru identificarea plătitorului și a lucrării pentru care se eliberează dovada.

În cazul în care datele solicitate sunt incomplete sau greșite, plata dovezii nu va fi înregistrată până la clarificarea datelor.

Informare deductibilitate cotizație și taxă dovezi