Prima paginăAnunțuriaugust 2017 › Invitație participare la Conferința Extraordinară a Filialei București a OAR
23 august 2017 • Agenda O.A.R. București

Invitație participare la Conferința Extraordinară a Filialei București a OAR

Stimați colegi,

Vă reamintim că sunteți invitați să participați la Conferința Extraordinară a Filialei Teritoriale București a OAR care va avea loc joi 07 septembrie 2017, începând cu ora 09:00, în sala Aula Magna a Facultății de Drept, Universitatea din București - Bd. Mihail Kogălniceanu nr.36-46, sector 5. La conferință participă toți membrii filialei cu cotizația achitată la zi, fără înscriere prealabilă.

Sunteți, de asemenea, invitați să vă înscrieți pe lista delegaților Filialei București la Conferința Națională Extraordinară din 28 octombrie 2017, lista este deschisă - înscrierile se fac pe e-mail contact@oar-bucuresti.ro, fax 0213039226 sau direct la sediul filialei din str. Sf. Constantin nr.32. Pe lista delegaților se pot înscrie membrii OAR București cu cotizația achitată la zi care nu au fost sancționați disciplinar în ultimii 4 ani.

Lista delegaților Filialei București a OAR cuprinde 204 poziții și va fi votată în Conferința Extraordinară a Filialei București din 07 septembrie 2017. Pentru a fi validați ca și candidați la Conferința Națională Extraordinară este obligatoriu ca aceia dintre dumneavoastră care se înscriu pe listă să participe la Conferința Extraordinară a Filialei București din 07 septembrie 2017. Această condiție este determinată de faptul că în cadrul Conferinței Filialei București vor fi prezentate materialele care urmează să fie aprobate în Conferința Națională Extraordinară și delegații filialei trebuie să cunoască aceste materiale.

Participanții la Conferința Extraordinară a Filialei București din 07 septembrie 2017 se vor prezenta cu actul de identitate.

Vă așteptăm,

23 august 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv