Prima paginăEvenimente › Conferința Filialei Teritoriale București a OAR, 2010

Conferința Filialei Teritoriale București a Ordinului Arhitecților din România

Stimate colege,
Stimati colegi,

Joi 06 mai 2010, incepind cu ora 8:30, a avut loc Conferinta Filialei Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania, eveniment desfasurat pe parcursul intregii zile in sala Aula Magna - fosta sala a Camerei Deputatilor aflata in incinta Patriarhiei Romane.

Deschiderea lucrarilor conferintei a fost onorata de prezenta domnului Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei si a doamnei arh. Anca Ileana Ginavar, Director General Directia Generala Dezvoltare Teritoriala din Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Conferinta Teritoriala a ales forurile de conducere si comisiile Filialei Bucuresti a O.A.R. pentru urmatorii 4 ani. Deasemenea, Conferinta a validat lista membrilor Filialei Bucuresti candidati la Consiliul de Conducere National si lista delegatilor si supleantilor Filialei Bucuresti la Conferinta Nationala care va avea loc in zilele de 26 si 27 iunie 2010.

Conferinta Teritoriala a validat "Politica pentru arhitectura a Romaniei", material promovat de O.A.R. National si trei propuneri ale Filialei Bucuresti privind "Propunere de completare a Codului Deontologic", "Proiect de infiintare a oficiului economic al Filialei Bucuresti a O.A.R." si "Reducerea cotei de 30% din cotizatia membrilor filialei virata catre O.A.R. National".

Transmitem alaturat rezultatele alegerilor si imagini din timpul conferintei.

10 mai 2010

Secretar Executiv arh. Cornelia Burcus

20 mai 2010 SINTEZA lucrărilor Consiliului de Conducere Teritorial ales în Conferința Teritorială a Filialei București a O.A.R.: sinteza-CC-2010-05-19.pdf
30 aprilie 2010 Se amana termenul pentru inscrierea pe lista delegatilor Filialei Bucuresti la Conferinta Nationala
29 aprilie 2010 Materialele supuse validarii Conferintei Filialei Teritoriale Bucuresti a O.A.R
"Politica pentru arhitectura a Romaniei" - proiect document ce urmeaza a fi validat in Conferinta Teritoriala Bucuresti
Informatii privind Conferinta O.A.R. Bucuresti
28 aprilie 2010 Termenul pentru depunerea candidaturilor se prelungeste

Conferința Filialei Teritoriale București a Ordinului Arhitecților din România are loc joi 6 mai 2010 în București, începând cu ora 8:30 la Sala Aula Magna - fosta Sală a Senatului aflată pe Dealul Mitropoliei.

Programul Conferintei Filialei Teritoriale Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania cuprinde:

La lucrarile conferintei pot participa toti membrii filialei. Drept de vot si dreptul de a candida pentru forurile de conducere ale filialei il au numai membrii cu cotizatia achitata la zi – respectiv cu cotizatia achitata pentru anul 2010.

Candidaturile – cerere insotita de documentele anexe – vor fi depuse la Secretariatul filialei pina la data de miercuri 28 aprilie 2010, ora 16:30. Inregistrarea participantilor la Conferinta Filialei Teritoriale Bucuresti a O.A.R. se face prin legitimare cu Carte de Identitate/Buletin de Identitate in ziua conferintei intre orele 8:30 - 9:30.

Prezenta candidatilor la lucrarile Conferintei Filialei Teritoriale Bucuresti a O.A.R. este obligatorie.

Participantii cu drept de vot la Conferinta Filialei Teritoriale Bucuresti a O.A.R., respectiv membrii filialei cu cotizatia aferenta anului 2010 achitata, vor primi la inregistrare mapa continind ordinea de zi a conferintei, materialele supuse aprobarii conferintei, buletinele de vot si un CD continind legislatie actualizata.

Materiale supuse validarii Conferintei Filialei Teritoriale Bucuresti a O.A.R