Prima paginăAnunțuriiunie 2023 › BAUHAUS 2023- ÎN LINII DE ARHITECTURĂ
30 iunie 2023 • Evenimente

BAUHAUS 2023- ÎN LINII DE ARHITECTURĂ

În perioada 5 -18 iulie 2023, la Expohub OAR București, din strada Sf. Constantin nr. 32, va fi găzduită expoziția „BAUHAUS 2023- ÎN LINII DE ARHITECTURĂ”. Vernisajul are loc joi, 6 iulie 2023, începând cu ora 18,00. Proiectul expozițional, educațional și creativ este conceput de Centrul de Excelență în Arhitectură, Arte și Audiovizual (C.E.A.A.A.) împreună cu Filiala Teritorială București a OAR, The Institute și partenerii săi.

Evenimentul „BAUHAUS 2023- ÎN LINII DE ARHITECTURĂ” prezintă publicului larg și comunității culturale internaționale explorarea patrimoniului arhitectural internațional prin tehnicile de desen ale tinerelor talente.

Mai multe detalii despre BAUHAUS 2023 vernisat la Muzeul Național Tehnic “prof. ing. Dimitrie Leonida” în perioada 12 - 28 mai 2023, în cadrul Romanian Design Week:

https://mnlr.ro/proiectul-cultural-si-creativ-bauhaus-2023-romanian-design-week-12-28-mai-2023/

https://youtu.be/QhoyRxLOzBc

Inițiator proiect: Centrul de Excelență în Arhitectură, Arte și Audiovizual (C.E.A.A.A.)

Partener principal: Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România –,The Institute, Noul Bauhaus European, Muzeul Național Tehnic “prof. ing. Dimitrie Leonida”, Muzeul Național al Literaturii Române din București, Ministerul Culturii.

Proiect cultural și educațional realizat în parteneriat cu: Academia Română – Secția Arte, Arhitectură și Audiovizual, Ministerul Culturii, Muzeul Național al Țăranului Român, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Centrul Expozițional Documentar al Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Uniunea Arhitecților din România., Igloo Media, Uniunea Artiștilor Plastici din România, Institute of Social Study of Gender, Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”, Uniunea Democrată Tătară (UDT), Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES), Catena, Allbim Net, Selino Concept, Electrica Serv, Lucas & Partners Arhitectura Studio, Colegiul Tehnic de Arhitectură și Lucrări Publice „I. N. Socolescu”, Colegiul Tehnic „Media” București, Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, EfdeN.

Parteneri media strategici: Național TV, Radio România Cultural.

Parteneri media: Igloo, Modernism, Molecule-F , Revista Atelierul, IQads, Zeppelin, Zile & Nopți, Revista Arta, Propagarta, Spot Media, World Architecture Community.

Partener de monitorizare: C.E.A.A.A.

Echipa de creație: C.E.A.A.A.

Coordonator al proiectului: dr.arh. Luca Matei Stoian

Pentru programul complet al proiectului „BAUHAUS 2023- ÎN LINII DE ARHITECTUĂ” accesați pagina de Facebook a C.E.A.A.A. și www.ceaaa.ro.

Mai multe detalii din ediția precedentă „BAUHAUS 2022” și din cadrul workshopurilor de arhitectură și design de la sediul filialei – Expohub OAR București:

https://www.youtube.com/watch?v=7PScAJtkcQw

https://mnlr.ro/proiectul-cultural-si-creativ-bauhaus-2022/

https://www.oar-bucuresti.ro/anunturi/2022/11/07/a/

https://www.oar-bucuresti.ro/anunturi/2022/11/22/b/

Misiunea C.E.A.A.A.

Inițiem și organizăm evenimente culturale, construim o comunitate ce reunește profesioniști, dar și publicul creativ și cultural din România. Prin tot ceea ce facem ne-am propus să contribuim la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, creșterea și diversificarea audienței atelierelor, designerilor, micilor afaceri, promovarea întreprinzătorilor și profesioniștilor creativi pe plan național și internațional. Centrul de Excelență în Arhitectură, Arte și Audiovizual este o organizație neguvernamentală, cu caracter autonom, care susține interesele comunității creative din România în dialogul cu instituțiile statului și cu organizațiile internaționale. Una dintre prioritățile noastre din utimii ani a fost inițierea unor proiectele de dezvoltare artistică și arhitecturală.