Prima paginăAnunțuriiunie 2023 › Despre performanță și cum pot fi depășite limite la expoziția „Centru de Arhitectură" de la Expohub OAR București
19 iunie 2023 • Diverse

Despre performanță și cum pot fi depășite limite la expoziția „Centru de Arhitectură" de la Expohub OAR București

Vernisajul expoziției „Centru de Arhitectură" de la Expohub a fost despre cum studenții arhitecți își pot urma dascălii, învățând de la aceștia tot ce au ei mai bun de oferit.

În cadrul evenimentului s-a vorbit despre implicarea fiecăruia, despre cât au muncit studenții arhitecți si despre abnegație. Au fost admirate proiectele sofisticate care au reușit să iasă la lumină datorită dedicării profesorilor și a studenților. Au fost depănate amintiri despre momentul admiterii la facultate și cât de mult au crescut profesional și intelectual în anii petrecuți în școală. Profesorii și studenții prezenți au analizat principiile designului și despre ce înseamnă pregătirea pentru examenul de la arhitectură

Expoziția „Centru de Arhitectură" prezintă proiecte de la care s-a cerut mult și s-a obținut pe măsură, fiind admirate pentru curaj și pentru mesajul transmis, iar randările au fost apreciate pentru căldura cu care au fost concepute. 

Le mulțumim studenților prezenți la vernisaj care au analizat toate finisajele spațiului expozițional, au făcut constatări pertinente și au admirat ca niște profesioniști.

Felicitări tuturor - profesori și studenți - expoziția este o adevărată lecție de arhitectură care dă speranță că viitorul are șanse să fie fain!