Prima paginăAnunțuriiunie 2023 › FAI – expoziția care celebrează arhitectura de interior
19 iunie 2023 • Evenimente

FAI – expoziția care celebrează arhitectura de interior

În perioada 22 iunie – 3 iulie 2023, la Expohub OAR București, din strada Sf. Constantin nr. 32, va fi găzduită expoziția Facultății de Arhitectură de Interior -FAI. Vernisajul are loc joi, 22 iunie 2023, începând cu ora 18,00.

Este prima expoziție de proiecte semnate de către studenții Facultății de Arhitectură de Interior care va fi prezentă în spațiul expozițional al Filialei Teritoriale București a OAR.  FAI punctează un moment important pentru profesie – introducerea meseriei în COR și dezbaterile care se poartă în legătură cu dreptul de semnătură al arhitecților de interior.

Evenimentul FAI a fost gândit în contextul aniversării a 20 de ani de la înființarea Facultății de Arhitectură de Interior și conține proiecte de an, proiecte de diplomă, schițe, machete, proiecte tehnice, informații despre facultate și prezentări video.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 22 iunie – 3 iulie în cadrul Expohub OAR București, din strada Sf. Constantin nr. 32, în timpul programului de funcționare a filialei.