Prima paginăAnunțurimartie 2023 › Întâlnirea de lucru GdL Comunicare din luna martie
24 martie 2023 • Agenda O.A.R. București

Întâlnirea de lucru GdL Comunicare din luna martie

Întâlnirea de lucru a Grupului de Lucru (GdL) Comunicare de pe 23 martie a avut ca temă de discuție felul în care tot ceea ce ține de arhitectură trebuie și poate să se adreseze unui segment cât mai larg de oameni. Au fost gândite evenimente și acțiuni prin care să fie implicați atât arhitecții, cât și beneficiarii direcți ai unui produs de arhitectură. 

De la podcasturi cu subiecte de interes maxim, la participare și generare de evenimente în care arhitecții să intre în legătură directă cu cetățenii orașului plecând de la nevoia evidentă de educație arhitecturală și de depășire a unor bariere de gândire și de raportare la arhitectură. 

Membrii GdL Comunicare își doresc să popularizeze ce înseamnă arhitectura și locurile în care lucrează arhitecții într-un viitor eveniment prin care birourile de arhitectură să primească vizitatori.

Felul în care arhitectura este prezentă în mass-media este un aspect important, pe care arhitecții Filialei București a O.A.R. care fac parte din GdL Comunicare își doresc să îl facă la nivel profesionist și frecvent.

De asemenea, este evidentă nevoia existenței unei platforme unde să fie coagulate întrebările recurente legate de procesul de proiectare, de legislație ori costurile de investiții, costuri pe care beneficiarii au nevoie să le cunoască.