Prima paginăAnunțurimartie 2023 › Invitație participare PRIA Events
24 martie 2023 • Evenimente

Invitație participare PRIA Events

PRIAevents, având ca parteneri principali Prysmian Romania,  Schrack SeconetOrdinul Arhitecților din RomâniaRomania Green Building Council și FPSC vă invită la ediția aniversară cu numărul 10 a conferinței PRIA Fire Safety of Buildings la Grand Hotel Bucharest, sala Rapsodia, să dezbatem împreună despre cum putem realiza schimbări legislative și despre cum este mai bine să le implementăm în legislația noastră pe cele europene. 

Menționăm că pentru membrii OAR, participarea este gratuită: detalii, mai jos. 

PRIA fire safety este reuniunea anuală a reprezentanților autorităților și a experților în domeniul incendiilor, pompieri, asociații și producători materiale construcții, sisteme, companii din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanțuri de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producătorii de materiale, camere de comerț și ambasade, ONG-uri și asociații de proprietari, reprezentanți ai Parlamentului și Senatului, arhitecți, investitori, asigurători, bănci, avocați și reprezentanți ai mass-mediei.

Pe de altă parte, eficiența energetică a clădirilor devine o necesitate în Europa, pentru a reduce facturile la încălzire și răcire a imobilelor, pentru confort și mai ales pentru reducerea emisiilor de carbon care produc încălzirea globală. 75% dintre imobilele din Uniunea Europeană au nevoie de eficientizare energetică și trebuie luate măsurile necesare pentru creșterea siguranței la incendiu.

Experții (inter)naționali prezintă cele mai recente evoluții și perspective ale cercetărilor recente în domeniul securității la incendiu și combaterii incendiilor.

Agenda evenimentului

_______________________________________________________________________

Pentru membrii OAR, participarea este gratuită la link-ul de aici.

Vă așteptăm.

Raluca Voivozeanu