Prima paginăAnunțurimartie 2023 › Expohub OAR București a vernisat eclectismul la superlativ
20 martie 2023 • Evenimente

Expohub OAR București a vernisat eclectismul la superlativ

Vernisajul expoziției ECLECTIC semnată de arh. Radu Florea a avut loc pe 16 martie la Expohub OAR București, din strada Sf. Constantin nr. 32. Expoziția de pictură cu reflecții citadine în tuș și acuarelă a fost o încântare în sensul profund al cuvântului. Am avut parte de o prezență numeroasă a celor care au venit să admire, să se bucure de frumusețea tablourilor expuse, să asculte muzică clasică, să își hrănească sufletul.

Artiștii de la Duo Librarii Astrorum au făcut ca audiența să intre într-o poveste minunată, iar spațiul expozițional al Filialei Teritoriale București a O.A.R. s-a dovedit a fi locul perfect pentru un astfel de eveniment.

În deschiderea evenimentului au vorbit arh. Yvonne Toader, vicepreședinte educație, stagiu și pregătire profesională, arh. Mircea Corcodel și arh. Adrian Zerva, membru CT. Cei prezenți i-au mulțumit autorului Radu Florea pentru faptul că a ales să își expună lucrările în cadrul Expohub OAR București și l-au felicitat pentru progresul vizibil în tablourile expuse. Radu Florea își hrănește responsabil talentul de acuarelist, fapt care se reflectă în felul în care se exprimă din punct de vedere artistic.