Prima paginăAnunțurioctombrie 2021 › Anuala de Arhitectură București 2021, ediția a XIX-a – categoria Arhitectură construită, secțiunea Peisaj și spațiu public
20 octombrie 2021 • Evenimente

Anuala de Arhitectură București 2021, ediția a XIX-a – categoria Arhitectură construită, secțiunea Peisaj și spațiu public

Categoria Arhitectură construită care include categoriile Arhitectura locuinței individuale, Arhitectura locuinței colective, Arhitectură publică, Arhitectură și patrimoniu și categoria Peisaj și spațiu public este cea care spune povești arhitecturale de succes care se întâmplă pe teritoriul României. Este categoria în care se investește cel mai mult și de la care așteptările sunt pe măsură. Este categoria generatoare de speranță și care demonstrează că în România se face arhitectură de valoare.

Secțiunea Peisaj și spațiu public este dedicată artei peisajului și grădinii, fiind invitați să participe peisagiști din toată țara. Grădina privată, grădina publică, parcul, zonele publice verzi – sunt spații realizate prin colaborarea peisagiștilor cu arhitecții .

Onoram aceste colaborări prin secțiunea Peisaj și spațiu public, dorind să realizăm o imagine cât mai amplă asupra demersului cu proiecte valoroase din România. 

Vă invităm să participați!