Prima paginăAnunțurioctombrie 2021 › Anuala de Arhitectură București 2021, ediția a XIX-a – Membrii Juriului - Categoria Arhitectura Construită
18 octombrie 2021 • Evenimente

Anuala de Arhitectură București 2021, ediția a XIX-a – Membrii Juriului - Categoria Arhitectura Construită

Anuala de Arhitectură București 2021 a debutat printr-o serie de  acțiuni, concursuri, apeluri de idei și dezbateri începând cu luna iunie.

Acum vă invităm să faceți cunoștință cu Membrii Juriului de la Categoria Arhitectura Construită. Mulțumim fiecărui membru în parte și ne simțim onorați de prezența tuturor. 

Arh. Hildegard Helene Brandl (Romania) – a părăsit România când avea doar cinci ani. S-a întors în țară timp de un an în 1995 pentru a studia arhitectura la Univeristatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București. După ce a obținut diploma de arhitect la Technische Universitat  Dortmund din Germania, Brandl a practicat meseria mai mulți ani. A mers în Venezuela pentru 6 ani și a înființat primul birou de arhitectură. În 2009, se întoarce în Europa și alege România pentru a înființa propriul birou de arhitectură .

Brandl începe să fie foarte activă ca antreprenor-voluntar, fiind puternic implicată în proiectele liderilor de afaceri din România.

În trecut, a câștigat premii importante ca arhitect: Premiul I – Academia de Arhitectura, Bienala de la Veneția, Italia (1994), Premiul II – Concursul de Arhitectură pentru linia de metrou - “Wehrhahn”, Düsseldorf, Germania(2001), Premiul I la concursul de Arhitectură pentru sanatoriul “Bad Neuenahr” – Germania (2002).

În prezent este senator în Parlamentul României.