Prima paginăAnunțurioctombrie 2021 › Anuala de Arhitectură București 2021, ediția a XIX-a – Membrii Juriului - Categoria Arhitectura Construită
18 octombrie 2021 • Evenimente

Anuala de Arhitectură București 2021, ediția a XIX-a – Membrii Juriului - Categoria Arhitectura Construită

Anuala de Arhitectură București 2021 a debutat printr-o serie de  acțiuni, concursuri, apeluri de idei și dezbateri începând cu luna iunie.

Acum vă invităm să faceți cunoștință cu Membrii Juriului de la Categoria Arhitectura Construită. Mulțumim fiecărui membru în parte și ne simțim onorați de prezența tuturor. 

Arh. Holger Meyer – are diploma de inginer-arhitect obținută la Technischen Universität Darmstadt. Și-a început cariera în 1990 la Seifert planning, Darmstadt. Peste cinci ani avea să devină partener în aceeași companie, iar în 2005 este cel care deține compania respectivă.

Mai departe, în același an, se implică puternic pentru a înființa meyerschmitzmorkramer din Frankfurt. Patru ani mai târziu va deveni managing partner la holger meyer gmbh.  Compania are birouri în Frankfurt, Munich și București /România.  Cu o experiență de peste 25 de ani în dezvoltare, design, proiectare și implementare pentru proiecte de arhitectură complexe, precum și proiecte importante de real estate, biroul este condus de arhitecții Holger Meyer, Gregor Gutscher și Martin Schapfeld.

Holger Meyer este membru al Camerei Arhitecților din Hessen și al Camerei Arhitecților din Bavaria.