Prima paginăAnunțurioctombrie 2021 › Anuala de Arhitectură București 2021, ediția a XIX-a – Membrii Juriului - Categoria Arhitectura Construită
18 octombrie 2021 • Evenimente

Anuala de Arhitectură București 2021, ediția a XIX-a – Membrii Juriului - Categoria Arhitectura Construită

Anuala de Arhitectură București 2021 a debutat printr-o serie de  acțiuni, concursuri, apeluri de idei și dezbateri începând cu luna iunie.

Acum vă invităm să faceți cunoștință cu Membrii Juriului de la Categoria Arhitectura Construită. Mulțumim fiecărui membru în parte și ne simțim onorați de prezența tuturor. 

Arch. Pit Kuffer – este CEO al Witry & Witry architecture urbanisme – Luxembourg. Kuffer a fost membru în bordul Design Friends Luxembourg între 2010-2012 și co-fondator al Formsociety – Luxembourg. În 2007, a obținut diploma de arhitect la Architekturbiennale der TU Wien în inginerie arhitecturală pentru arhitectura durabilă.

Pit Kuffer a primit numeroase premii cum ar fi: laureat la Otis Design Award in 2006, laureat la Velux Attic Award în 2005, laureat UIA Student Competition în 2005 și la Knauf Austria Student Competition în 2004.

Arhitectul Pit Kuffer a absolvit Vienna University of Technology – Austria și Lycée Technique des Arts et Métiers – Luxembourg.

De-a lungul timpului, Kuffer a semnat proiecte variate: amenajarea interioară pentru Roomz design hotel - Vienna, Austria, planificarea centrului de echipamente pentru servicii de iarnă – Aeroportul Internațional din Viena (20.000 de metri pătrați) sau conceptul unei stații de cale ferată pentru orașul Hennersdorf – Austria.