Prima paginăAnunțuriseptembrie 2020 › Înscriere proiecte în cadrul Anualei de Arhitectură București 2020, ediția a XVIII-a, la categoria Arhitectură de Portofoliu
25 septembrie 2020 • Evenimente

Înscriere proiecte în cadrul Anualei de Arhitectură București 2020, ediția a XVIII-a, la categoria Arhitectură de Portofoliu

Vă invităm să înscrieți proiecte în cadrul Anualei de Arhitectură București 2020, ediția a XVIII-a in perioada

18-28 septembrie 2020 pe adresa

www.anuala.ro

Categoria Arhitectură de Portofoliu conține secțiuni la care sunt prezente propuneri de proiecte, ce constitue o carte de vizită pentru practica firmei de proiectare  sau biroului  participant.

Categoria dorește să promoveze către publicului larg proiecte și arhitecți care dezvoltă creativ diferite programe de arhitectură.

Secțiuni:

1.   Arhitectura locuinței

Premiu: 4000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele realizate la nivel de idee și de concept cu subiectul locuirii, proiecte care pot reprezenta o carte de vizită a arhitectului sau echipei, proiecte care pot atrage un potențial client de arhitectură rezidențială. Proiectele trebuie să fie realizate de arhitecți și arhitecți stagiari membri OAR București și arhitecți români stabiliți în străinătate, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

2.   Arhitectură publică

Premiu: 4000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele  realizate la nivel de idee și de concept cu program de funcțiuni publice (office, retail, sport, culte, cultură, turism, etc.), proiecte care pot reprezenta o carte de vizită a arhitectului sau echipei, proiecte care pot atrage un potențial client de arhitectură publică. Proiectele trebuie să fie realizate de arhitecți și arhitecți stagiari membri OAR București și arhitecți români stabiliți în străinătate, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

3.   Amenajări de interior

Premiu: 4000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele  realizate la nivel de idee și de concept pentru amenajarea unor spații interioare proiecte care pot reprezenta o carte de vizită a arhitectului sau echipei, proiecte care pot atrage un potențial client de amenajare de interior. Proiectele trebuie să fie realizate de arhitecți și arhitecți stagiari membri OAR București și arhitecți români stabiliți în străinătate, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Pentru întrebări, vă rugăm scrieți-ne pe mail:

anuala@oar-bucuresti.ro

Pentru informații privind juriile Anualei, categorii și secțiuni, regulament și premii, vă rugăm accesați site-ul Anualei.

https://www.anuala.ro/

Pentru a afla cum înscriem un proiect la Anuala de Arhitectură București 2020

https://www.anuala.ro/inscriere.mp4

Pentru a afla cum va arăta un proiect pe pagina web a Anualei de Arhitectură București

https://www.anuala.ro/proiecte/2020/mostra.html