Prima paginăAnunțuriseptembrie 2020 › Înscriere proiecte în cadrul Anualei de Arhitectură București 2020, ediția a XVIII-a, la categoria Arhitectura amenajărilor interioare
25 septembrie 2020 • Evenimente

Înscriere proiecte în cadrul Anualei de Arhitectură București 2020, ediția a XVIII-a, la categoria Arhitectura amenajărilor interioare

Vă invităm să înscrieți online proiecte în cadrul Anualei de Arhitectură București 2020, ediția a XVIII-a, la categoria Arhitectura amenajărilor interioare, in perioada

18-28 septembrie 2020 pe adresa

www.anuala.ro

Proiectele trebuie să fie realizate în ultimii 4 ani și să nu fie prezente la alte ediții ale Anualei bucureștene.

Secțiuni:

Amenajări rezidențiale

Premiu: 5000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele de amenajare a spațiilor interioare pentru locuințe. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Amenajări HoReCa

Premiu: 5000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele de amenajare a spațiilor interioare în programe Horeca. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu.  Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Amenajări corporate și retail

Premiu: 5000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele de amenajare a spațiilor interioare cu funcțiuni tip office și amenajări de magazine și spații comerciale. Proiectele trebuie să fie realizate în București  sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Expoziții, standuri și scenografie

Premiu: 5000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse proiectele de amenajare a expozițiilor de artă, de arhitectură, pe diverse teme culturale, diverse standuri din cadrul unor evenimente și festivaluri, diverse scenografii din teatru, film și dans, etc. Proiectele trebuie să fie realizate de către arhitecți OAR București și arhitecți români stabiliți în străinătate, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Design de obiect

Premiu: 4000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt prezente proiecte de design de obiect realizate de arhitecți membri OAR București. Proiectele trebuie să fie realizate de către arhitecți OAR București. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene. Cu această ocazie vom lansa site-ul de e-shop al Filialei București prin care obiecte de design și cărți semnate de arhitecți vor putea fi comercializate de către autori.

Pentru întrebări, vă rugăm scrieți-ne pe mail:

anuala@oar-bucuresti.ro

Pentru informații privind juriile Anualei, categorii și secțiuni, regulament și premii, vă rugăm accesați site-ul Anualei.

https://www.anuala.ro/

Pentru a afla cum înscriem un proiect la Anuala de Arhitectură București 2020

https://www.anuala.ro/inscriere.mp4

Pentru a afla cum va arăta un proiect pe pagina web a Anualei de Arhitectură București

https://www.anuala.ro/proiecte/2020/mostra.html