Prima paginăAnunțuriseptembrie 2020 › Înscriere proiecte în cadrul Anualei de Arhitectură București 2020, ediția a XVIII-a, la categoria Arhitectură construită
25 septembrie 2020 • Evenimente

Înscriere proiecte în cadrul Anualei de Arhitectură București 2020, ediția a XVIII-a, la categoria Arhitectură construită

Vă invităm să înscrieți online proiecte în cadrul Anualei de Arhitectură București 2020, ediția a XVIII-a, la categoria Arhitectură construită, în perioada

18-28 septembrie 2020 pe adresa

www.anuala.ro

Proiectele trebuie să fie realizate în ultimii 4 ani și să nu fie prezente la alte ediții ale Anualei bucureștene.

Secțiuni:

Arhitectura locuinței individuale

Premiu: 6000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele axate pe locuirea individuală. Proiectele participante trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Arhitectura locuinței colective

Premiu: 6000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele axate pe locuirea colectivă. Proiectele participante trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Arhitectură publică

Premiu: 6000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt incluse toate proiectele cu următorul program: clădiri de birouri, administrație, turism, sănătate, culte, cultură, sport, industrie, comerț, retail. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Arhitectură și patrimoniu

Premiu: 6000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt prezente proiecte de restaurare, de conservare dar și proiectele de intervenție pe clădiri existente, de conversie și reabilitare. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie sa fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene. La această secțiune, subiectul fiind  patrimoniul, Organizatorul Anualei a propus ca doamna arhitect Iulia Stanciu să fie consilier profesional si membru cu drept de vot pentru juriul acestei secțiuni.

Arhitectură și spațiul public

Premiu: 5000 lei + TopWinner AAB2020 Kit

În cadrul secțiunii sunt prezente proiecte de amenajări de spații publice până la amenajări de grădini cu funcțiune de spațiu public. Proiectele trebuie să fie realizate în București sau în țară de către arhitecți OAR București, precum și de către arhitecții OAR din țară care au construit în București. Arhitecții români stabiliți în străinătate pot participa cu proiecte care se încadrează în prezenta secțiune, indiferent dacă sunt membri OAR sau nu. Proiectele trebuie să fie finalizate în ultimii 4 ani și să nu mai fi participat la alte ediții ale Anualei Bucureștene.

Pentru întrebări, vă rugăm scrieți-ne pe mail:

anuala@oar-bucuresti.ro

Pentru informații privind juriile Anualei, categorii și secțiuni, regulament și premii, vă rugăm accesați site-ul Anualei.

https://www.anuala.ro/

Pentru a afla cum înscriem un proiect la Anuala de Arhitectură București 2020

https://www.anuala.ro/inscriere.mp4

Pentru a afla cum va arăta un proiect pe pagina web a Anualei de Arhitectură București

https://www.anuala.ro/proiecte/2020/mostra.html