Prima paginăAnunțuriiulie 2016 › Cea de-a XII-a ediție a conferinței de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritorială - "Excelența în cercetarea din ingineria seismică și acțiunile climatice”
4 iulie 2016 • Evenimente

Cea de-a XII-a ediție a conferinței de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritorială - "Excelența în cercetarea din ingineria seismică și acțiunile climatice”

Stimați colegi,

Transmitem anunțul URBAN-INCERC privind organizarea celei de a XII-a ediție a conferinței de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritorială având ca temă „Excelența în cercetarea din ingineria seismică și acțiunile climatice”.

Evenimentul va avea loc în zilele de 22 și 23 septembrie 2016 la sediul Sucursalei Iași - str. A. Seșan nr.37, Iași.

Înscrierile se fac până în data de 09 septembrie 2016 la adresa https://docs.google.com/forms/d/1FsklBwD5Aro5wciJp0knSXnMVwZebr61nH7wR9Y888Y/viewform .

Cu stimă,

4 iulie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

------------------------

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN-INCERC organizează pe 22-23 septembrie 2016 la sediul sucursalei Iași (str. A. Șesan, nr. 37, Iași) cea de-a XII-a ediție a conferinței de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritorială și conferința aniversară de 60 de ani a sucursalei Iași având ca temă "Excelența în cercetarea din ingineria seismică și acțiunile climatice".

Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți în materialul atașat [Conferința ATUAC.doc]. Rugăm fiecare persoană interesată să participe la acest eveniment, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrările conferinței, să se înscrie on-line pana la data de 9 septembrie 2016 la https://docs.google.com/forms/d/1FsklBwD5Aro5wciJp0knSXnMVwZebr61nH7wR9Y888Y/viewform, și, pentru cei care vor prezenta, să trimită până la data de 2 septembrie 2016 rezumatul și lucrarea integrală d-lui dr. ecol., dr. geogr., habil. urb. Alexandru-Ionuț PETRIȘOR la adresa de e-mail alexandru.petrisor@incd.ro; lucrările trimise pentru publicarea în revistele institutului vor putea fi trimise până la data de 9 septembrie 2016 la aceeași adresă. Pentru ca volumele de rezumate și lucrări să poată fi disponibile participanților, nu se vor admite lucrări trimise spre publicare după data-limită, deși participanții înscriși după 2 septembrie 2016 vor putea susține comunicările. Accesul la lucrările și documentele conferinței este limitat și persoanele care s-au înregistrat în timp util vor avea acces.

Informații suplimentare privind programul și alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea după data de 15 septembrie 2016, odată cu finalizarea programului, în funcție de interesul exprimat, și afișate pe pagina Internet a conferinței (http://conf.incd.ro/).

Vă rugăm ca, în măsura posibilităților, să diseminați acest mesaj colegilor sau membrilor din instituția sau organizația Dvs., precum și colaboratorilor și altor persoane care ar putea fi interesate. De asemenea, vă rugăm ca eventualele întrebări să le adresați direct persoanelor implicate la adresele indicate, și nu la adresa de la care ați primit mesajul.

Cu aleasă considerație,

CSI dr. ecol., dr. geogr., habil. urb. Alexandru I. PETRIȘOR
Director Științific, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă "URBAN-INCERC", București,

alexandru.petrisor@incd.ro
http://www.incd.ro/

Redactor Georgiana-Diana Tamirjan
diana.tamirjan@yahoo.com,
tel. 0766-588240 


Fișiere atașate: