Prima paginăAnunțuriaprilie 2016 › Mobilitate inteligentă - eveniment organizat de Ambasada Olandei la București, 14 aprilie
11 aprilie 2016 • Evenimente

Mobilitate inteligentă - eveniment organizat de Ambasada Olandei la București, 14 aprilie

Stimați colegi,

Ambasada Olandei la București anunță organizarea în cadrul manifestărilor ocazionate de Președenția olandeză a Consiliului European, evenimentul ”Mobilitate inteligentă” care va avea loc în 14 aprilie 2016 la Hotel Caro, București.

Manifestarea își propune să reunească reprezentanți ai organizațiilor publice și private într-o discuție privind mobilitatea inteligentă în cartierul de afaceri Pipera.

Pentru o mai bună cunoaștere a nevoilor și preocupărilor, cei interesați sunt invitați să răspundă unui chestionar online care poate fi accesat pe link-ul http://smartmobilitykbr.wix.com/eu2016

Rezultatele chestionarului vor fi prezentate în cadrul evenimentului.

Cu stimă,

11 aprilie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

În cadrul manifestărilor ocazionate de Președinția olandeză a Consiliului European, Ambasada Olandei la București organizează evenimentul ”Mobilitate inteligentă”, care va avea loc la Hotelul Caro din București, pe 14 aprilie a.c.

Alegerea temei se datorează interesului deosebit de care se bucură în rândul locuitorilor Bucureștiului, precum și activității Ambasadei Olandei din ultimii ani în domeniul urbanismului și orașelor durabile. Evenimentul este menit, totodată, să stimuleze consultarea dintre factorii implicați din sectorul public și cel privat, o abordare tipic olandeză.

Data de 14 aprilie coincide cu reuniunea, de la Amsterdam, a tuturor miniștrilor mediului și transporturilor din statele membre UE. În aceeași zi, multe ambasade ale Olandei din întreaga Europă organizează evenimente special dedicate mobilității urbane/inteligente și ciclismului.

Evenimentul din București își propune să reunească reprezentanți ai organizațiilor publice și private, pentru a discuta despre “mobilitatea inteligentă” în cartierul de afaceri Pipera.

Pentru o mai buna cunoaștere a nevoilor și preocupărilor, s-a elaborat un chestionar online, la care se poate răspunde accesând link-ul http://smartmobilitykbr.wix.com/eu2016

Rezultatele chestionarului vor fi prezentate în cadrul evenimentului.

În cele 2 materiale anexate, transmise de Ambasada Olandei la București, puteti găsi mai multe informații despre acest eveniment, precum și programul acestuia.

Cu deosebită considerație,

Mariana Ionescu

Consilier Relații Internaționale

Ordinul Arhitecților din Romania
Strada Arthur Verona, Pictor nr. 19
sector 1, București, 010312
Tel/fax 021 317 26 34, 0728 872 150
www.oar.org.ro
www.oarsquarespace.com

---------- Forwarded message ----------

From: Chiva, Luiza

Subject: Letter from the Ambassador of the Netherlands in Romania - event about Smart Mobility for the Northern Business District (Pipera) of Bucharest

Dear Madam/Sir,

Please find attached a letter addressed to you by Mrs. Stella Ronner–Grubačić, Ambassador of the Kingdom of the Netherlands in Romania, with regards to an event the Embassy is organizing on April 14, 2016.

With kind regards,

Luiza Chiva

Embassy of the Kingdom of the Netherlands
Blvd. Dimitrie Pompeiu 5-7, et. 8 | Bucharest, Romania

.......................................................................

T +40-21-208 6030 (switchboard)
T +40 (0)21-2086047 (direct)
bkr-ea@minbuza.nl
http://www.netherlandsemb.ro / www.hollandtrade.ro
http://english.eu2016.nl/
@EU2016NL

Get the latest economic information via our new App, available http://nltrademate.nl/ 


Fișiere atașate: