Prima paginăAnunțuriseptembrie 2013 › Ofertă specială "Case din România" pe site-ul igloo.ro
26 septembrie 2013

Ofertă specială "Case din România" pe site-ul igloo.ro

Stimate colege,
Stimați colegi,

Transmitem alăturat oferta igloo media privind achiziționarea pe site-ul igloo.ro a volumului "Case din România", al V-lea volum din colecția igloobest.

Cu stimă,

26 septembrie 2013

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

În luna septembrie igloo media anunță lansarea unui nou album în seria *Case din România*, al 5-lea volum din colecția igloobest dedicat locuințelor individuale.

Față de albumele anterioare în care am încercat să subliniem normalizarea și maturizarea unei piețe, dar și a relației dintre client și arhitect, vizibile în coerența vizuală a caselor și calitatea spațiilor și finisajelor, de această dată constatăm, cu bucurie, o aplecare mai mare către concept, către rezolvarea inovativă a unor situri și teme dificile/speciale, ba chiar către experiment.

Disponibil în curând în librării, albumul poate fi comandat pe igloo.ro până pe *11 octombrie* cu 30% reducere. În plus, toți cei care vor comanda albumul până la această data vor avea șansa să câștige unul dintre*premiile pentru amenajarea casei* oferite de Franke**și Royal Bath. Detaliile campaniei le găsiți aici:
http://www.igloo.ro/carti/case-din-romania-5/

In atasament gasiti comunicatul de presa si coperta albumului. Va multumesc anticipat pentru preluarea informatiei pe canalele proprii.

O zi frumoasa,

Aniela Macarin

PR & Comunicare

Igloo Media
www.igloo.ro


Fișiere atașate: