Prima paginăAnunțurioctombrie 2008 › Anunt inscriere curs postuniversitar proiectare cladiri pentru cerinta esentiala F
15 octombrie 2008

Anunt inscriere curs postuniversitar proiectare cladiri pentru cerinta esentiala F

Stimate colege,
Stimati colegi,

Transmitem anuntul Universitatii de Arhitectura si Urbanism 'Ion Mincu" Bucuresti privind inscrierea la cursul postuniversitar de specialitate "Proiectarea cladirilor pentru îndeplinirea cerintei esentiale F: Economie de energie si izolare termica. Auditul energetic al cladirilor si Certificatul de performanta energetica".

Cu stima,

15 octombrie 2008

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti anunta deschiderea perioadei de inscriere la cursul postuniversitar de specializare - curs intensiv

""Proiectarea cladirilor pentru îndeplinirea cerintei esentiale F: Economie de energie si izolare termica. Auditul energetic al cladirilor si Certificatul de performanta energetica", al carui examen de admitere va avea loc pe 27 octombrie 2008, incepind cu ora 09.00, si care curs ar urma sa se desfasoare in perioada noiembrie 2008 - ianuarie 2009.

Prezentarea cursului (grup tinta, numar minim de cursanti necesari pentru activarea cursului, tematica), actele necesare la inscriere, taxa examenului de admitere, precum si tematica si bibliografia acestuia poate fi consultata incepand cu data de 16 octombrie pe

www.iaim.ro/studii_avansate/, sub titlul "CURSURI POSTUNIVERSITARE DE SPECIALIZARE. Programul: Auditul energetic al cladirilor".

15 octombrie 2008

Director Departament Studii Avansate UAUIM

prof.dr.arh. Hanna Derer