Prima paginăGlosar › Recrutare colaboratori

Identificare colaboratori glosar termeni de construcții, arhitectură, urbanism, amenajarea teritoriului

Căutăm colaboratori pentru realizarea glosarului de termeni, care să analizeze diferitele acte normative, pe diferite grade de legislație, și să extragă definițiile termenilor care apar descriși în legislație. Acolo unde sunt mai multe definiții ale aceluiași termen, aceste definiții trebue aduse împreună cu respectarea și menționarea sursei.

Trebuie identificate definițiile termenilor care provoacă probleme în administrație, în procesul de avizare. Această culegere de termeni este făcută de către inițiatorii Glosarului, dar căutarea va fi făcută de către colaboratori.

Alături de acestea, dorim să strângem și să explicăm expresii din viața de zi cu zi a șantierelor, a practicii de proiectare și de construcție.

De asemenea, va fi realizată colectarea de termeni noi și propuneri, conform unei analize interne a echipei de coordonare, și apoi transmiterea către instituțiile care pot adauga aceste noi definiții în legislația actuală și viitoare.

Numarul actelor normative de studiat este de aproximativ de 700 materiale.

Fee-ul in cazul part-time este echivalentul a 400 eur/lunar +taxe. In cazul full-time job, este de 650 eur + taxe.

Competențe

Soft-uri: Word,Excel

Perioada proiectului: estimăm că perioada de cercetare și documentare să dureze între 3 și 4 luni.

Contact: Va rugăm să trimiteți un email cu subiectul Glosar de termeni, ce să conțină un CV, cu toate datele de contact, o scrisoare de intenție de maxim un A4 si o ofertă pe adresa: secretariat@oar-bucuresti.ro

Recomandare

Recomandăm ca doritorii să aibă o firma sau un PFA, prin care să-și desfășoare activitatea

Calendar