Prima paginăAnunțurimartie 2024 › Ședința GdL Reglementări din 15 martie 2024
20 martie 2024 • Agenda O.A.R. București

Ședința GdL Reglementări din 15 martie 2024

Vineri, 15 martie, a avut loc a doua ședință din acest an a Grupului de Lucru Reglementări (GdL) coordonată de arh. Andrei Fenyo și din care fac parte arhitecții: Smaranda Baciu, Mihaela Hărmănescu, Bogdan Brănescu, Mihai Munteanu, Karoly Nemeș și Vlad Popescu.

Discuțiile demarate la începutul anului au pornit, de această dată, de la răspunsurile primite de OAR Bucuresti de la MDLPA (Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației) referitoare la clarificări solicitate oficial și formulate cu ajutorul avocatului filialei - Marcel Toader. Astfel, dezbaterile au continuat pe marginea proiectului de procedură/check-list pentru procesarea cererilor de luare în evidență a proiectelor de arhitectură.

Intenția este de a oferi un cadru mai clar pentru cei care se ocupă de procesarea documentelor asociate cererii de luare în evidență a proiectelor și care să ducă, în același timp, la o înțelegere unitară a cerințelor legate de luarea în evidență a proiectelor.

Obiectivul este de a crește calitatea procesării administrative a acestor dovezi, cu rezultate benefice pentru arhitecți și oraș, deopotrivă.

Proiectul continuă, vă vom ține la curent cu evoluția  lui.