Prima paginăAnunțurifebruarie 2024 › KIOSK DESIGN – concursul de soluții care a fost implementat
12 februarie 2024 • Profesional

KIOSK DESIGN – concursul de soluții care a fost implementat

Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România, prin Anuala de Arhitectură București, cu girul Ordinului Arhitecților din România (OAR), alături de Primăria Sectorului 6 - prin Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6,  au organizat în anul 2021 concursul de soluții „KIOSK  DESIGN”.  

În februarie 2024, vor fi amplasate primele chioșcuri care au fost proiectate în urma atribuirii contractului de proiectare. Concursul de soluții a fost câștigat de SC Studio Circular SRL în asociere cu Moldovan M. Miruna – Birou Individual de Arhitectură. 

Tema de proiectare pentru organizarea concursului „KIOSK DESIGN”  a urmărit principiile incluzivității, fiind organizate întâlniri cu asociațiile de florari pentru a înțelege cât mai bine nevoile reale ale celor care le vor folosi. 

Felicităm Primăria Sectorului 6 pentru inițiativă, îi felicităm pe toți cei care s-au implicat in povestea „KIOSK DESIGN” care a fost dusă până la final și care este un exemplu de bune practici.