Prima paginăAnunțurinoiembrie 2023 › Invitație gratuită la PRIA Fire Safety of Buildings
13 noiembrie 2023 • Evenimente

Invitație gratuită la PRIA Fire Safety of Buildings

PRIAevents vă invită la evenimentul PRIA Fire Safety of Buildings din data 17 noiembrie 2023, ora 9,30, la ARCUB din strada Lipscani 84-90.   Conferința își propune să aprofundeze tematica siguranței clădirilor la incendiu în România și eficiența energetică. La sfârșitul evenimentului vor fi înmânate premii pentru companiile care au focus pentru siguranța la foc a clădirilor și eficiența energetică.   

Pentru confirmare, trebuie să scrieți la office@priaevents.ro. Membrii Filialei Teritoriale București a OAR pot participa gratuit, fiind rezervate 2-3 locuri per companie. Este nevoie să confirmați prezența la eveniment cu 2 zile înainte. 

Cea de-a XI-a ediție a conferinței PRIA Fire Safety of Buildings va dezbate cum pot fi aplicate toate schimbările din domeniu și cum este mai bine să fie implementate în legislația românească. Vor fi prezentări despre cele mai bune materiale de construcții, sisteme și proiecte pentru siguranța la incendiu a clădirilor.

PRIA Fire Safety of Buildings  reprezintă reuniunea anuală a reprezentanților din partea autorităților alături de experți în domeniul incendiilor, pompieri, asociații și producători materiale construcții, sisteme, companii din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanțuri de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producătorii de materiale, camere de comerț și ambasade, ONG-uri și asociații de proprietari, reprezentanți ai Parlamentului și Senatului, arhitecți, investitori, asigurători, bănci, avocați și reprezentanți ai mass-media.

Pentru detalii accesați: www.priaevents.ro