Prima paginăAnunțurinoiembrie 2023 › Întâlnirea de lucru GdL Comunicare din luna noiembrie
13 noiembrie 2023 • Agenda O.A.R. București

Întâlnirea de lucru GdL Comunicare din luna noiembrie

Grupul de Lucru (GdL) Comunicare a avut o întâlnire de lucru pe 7 noiembrie pentru a stabili un plan de idei și proiecte pentru anul viitor. Este important cum vor funcționa grupurile de lucru ale Filialei Teritoriale București a OAR în viitorul apropiat, mai ales din perspectiva mesajului transmis către publicul larg, care se dorește a fi unul unitar, profesionist și de impact. 

Mesajul care va fi construit este gândit a fi reprezentativ atât pentru breasla arhitecților, cât și pentru cei direct interesați de arhitectură. Accentul va fi pus în special pe educarea publicului larg în ceea ce privește produsul de arhitectură. 

Membrii GdL Comunicare cred că sunt importanți toți pașii în procesul care ține de relația arhitect-beneficiar și că informațiile care sunt transmise către public trebuie să fie cât mai explicite și documentate. Ambiguitatea și interpretările sunt două componente care dăunează mult produsului final de arhitectură. 

În întâlnirea din 7 noiembrie au fost gândite evenimente și acțiuni prin care să fie implicați atât arhitecții, cât și beneficiarii direcți ai unui produs de arhitectură. 

Vom reveni cu informații pe măsură ce evenimentele vor prinde contur și vor fi programate.