Prima paginăAnunțurioctombrie 2023 › Au început înscrierile la Conferința Națională de Dreptul Urbanismului și Amenajarea Teritoriului, ediția a IV-a
2 octombrie 2023 • Profesional

Au început înscrierile la Conferința Națională de Dreptul Urbanismului și Amenajarea Teritoriului, ediția a IV-a

În zilele de 8 și 9 noiembrie 2023 se desfășoară Conferința Națională de Dreptul Urbanismului și Amenajarea Teritoriului, ediția a IV-a, organizată de Grupul editorial Universul Juridic în colaborare cu Facultatea de Drept, Universitatea din București.

La eveniment participă specialiști recunoscuți din domeniu și include prezentarea de către teoreticieni ai Dreptului a unor teme de interes noi, dar și soluții optime de rezolvare a unor cazuri particulare.

Conferința se va desfășura în format mixt: atât cu posibilitatea de a urmări evenimentul online, cât și cu prezență fizică, pe parcursul celor două zile.

Speakerii și temele sunt în curs de confirmare, agenda preliminară a conferinței poate fi consultată la adresa:

https://www.universuljuridic.ro/conferinta-nationala-de-dreptul-urbanismului-si-amenajarea-teritoriului-editia-a-iv-a/

Arhitecții care sunt membri ai Filialei Teritoriale București a OAR beneficiază de o reducere de 20% din taxa de înscriere. Taxa de înscriere este astfel de 400 lei + TVA/utilizator, redusă de la 500 lei + TVA cât este taxa afișată pe site.

*Pentru a beneficia de reducerea de 20%, vă rugăm să transmiteți pe conferintele@universuljuridic.ro sau la nr. de tel. 0733.674.555 si 0732.320.662 următoarele informații necesare pentru procesarea participării la eveniment: nume, prenume, adresă de mail individuală, nr. de telefon, profesia, felul participării (fizic sau online) și dovada calității de membru al OAR București (TNA).

În momentul în care plasați comanda, pe mail sau la telefon, vă rugăm să specificați codul de discount: 23UJ11OAR20URBANISM4

Discountul va fi acordat doar în baza dovezii calității de membru al OAR București.

Taxa suplimentară pentru participarea fizică este de 200 lei + T.V.A./participant (2 zile de conferință). 
Aceasta include: mapa evenimentului, apă, cafea și mesele de prânz cu meniu.