Prima paginăAnunțuriseptembrie 2023 › A fost lansată sesiunea de predare a proiectelor în cadrul Anualei de Arhitectură București 2023
20 septembrie 2023 • Evenimente

A fost lansată sesiunea de predare a proiectelor în cadrul Anualei de Arhitectură București 2023

Anuala de Arhitectură București (AAB) 2023 vă invită să înscrieți proiectele care vor participa în competiție.

În data de 21 septembrie se lansează sesiunea de predare a proiectelor în cadrul AAB 2023. Data limită de predare online a proiectelor este 27 octombrie, ora 24:00. Ediția cu numărul XXI se desfășoară în perioada 1 septembrie – 18 decembrie 2023.

Anuala de Arhitectură București 2023  invită la o serie de evenimente, dezbateri, workshopuri, concursuri, apeluri de idei, podcasturi și ateliere publice, având tema curatorială București Incluziv cu tot ceea ce implică aceasta: calitatea în arhitectură, urbanism, construcții.

Tema Anualei este curatoriată de AMAIS, ONG-ul care promovează designul incluziv în societatea românească prin arhitectură, tehnologie și proiecte sociale. AMAIS propune realizarea unui dialog despre incluziune printr-o serie de activități care vor reuni cele mai diverse categorii sociale și profesionale și vor genera un moment de introspecție pe temele accesibilității și incluziunii în raport cu spațiul public bucureștean.

Echipa curatorială a Anualei din acest an este formată din dr. arh. Iris Popescu și arh. Mihaela Șerban, reprezentante ale AMAIS (Asociația Metodelor Alternative de Integrare Socială). 

Inițiatorul și organizatorul Anualei de Arhitectură București 2023, ediția cu numărul XXI,  este Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România, cu sediul în str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1, București, 010219, telefon/fax: 021.303.92.26, e-mail secretariat@oarbucuresti.ro, site www.oar-bucuresti.ro, reprezentată de arh. Emil Ivănescu în calitate de Președinte.

Secretariatul este asigurat de Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România prin Comisia Curatorială.

Regulamentul și înscrierea proiectelor pot fi obținute prin accesarea linkului:

https://www.anuala.ro/2023/regulament/

Succes tuturor!