Prima paginăAnunțuriaprilie 2023 › Despre susținerea examenelor de atestare tehnico-profesională
21 aprilie 2023 • Profesional

Despre susținerea examenelor de atestare tehnico-profesională

MDLPA (Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației) a deschis portalul destinat transmiterii cererilor pentru susținerea examenelor de atestare tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte și a experților tehnici programate în sesiunea iunie 2023.

Portalul este disponibil până pe 4 mai 2023, ora 16:00, iar linkul de acces este disponibil până la data menționată pe pagina de internet a MDLPA.

Toate informațiile despre încărcarea documentelor prevăzute de Procedură, despre Formularul cu cererea privind susținerea examenelor de atestare tehnico-profesională, despre calendarul Sesiunii, precum și programarea examenelor în perioada 26-30.06.2023, le găsiți în linkul de mai jos:

https://www.mdlpa.ro/pages/atestaritehnicoprofesionale

În acest sens, Filiala Teritorială București a O.A.R. , pentru a veni în sprijinul membrilor săi care își doresc să participe la examenul  menționat, organizează o sesiune-pilot de întrebări și răspunsuri. Evenimentul va fi coordonat de către arh. Emil Roșca. 

Sesiunea de Q&A se va desfășura în sediul filialei din str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1, în data de 25 mai 2023, și este gândită să faciliteze pregătirea celor care își doresc să obțină atestatul de verificator de proiecte. Ora de începere a sesiunii va fi anunțată în timp util.

Vom reveni cu informațiile necesare în perioada următoare. 

Succes tuturor!

Sursa foto: contul Facebook al Ordinului Verificatorilor de Proiecte și Experților Tehnici în Construcții