Prima paginăAnunțurimartie 2023 › ECLECTIC – Reflecții citadine în tuș și acuarelă la Expohub OAR București
7 martie 2023 • Evenimente

ECLECTIC – Reflecții citadine în tuș și acuarelă la Expohub OAR București

Expohub OAR București, din strada Sf. Constantin nr. 32, găzduiește în perioada 16-28 martie 2023 expoziția de pictură ECLECTIC – Reflecții citadine în tuș și acuarelă. Lucrările sunt semnate de arh. Radu Florea.

Vernisajul are loc joi, 16 martie 2023, de la ora 19,00, la sediul Filialei Teritoriale București a O.A.R., din str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1. În deschiderea expoziției este programat un recital de muzică clasică interpretată de Duo Librarii Astrorum.

Programul de vizitare a expoziției este: L - J: 10,00 - 17,00; V - 10,00 - 14,00

Despre expoziție 

Fie că este vorba de peisaje citadine medievale, moderne ori interioare inedite, expoziția ECLECTIC reprezintă o incursiune graficā în arhitectura locurilor, prin spectrul acuarelei și al tușelor de cerneală.

Și pentru că muzica reflectă și ea arhitecturile și peisajele lumii, Duo Librarii Astrorum vă propune o scurtă călătorie prin câteva dintre stilurile și genurile muzicii clasice.

Renașterea, barocul, clasicismul și romantismul se vor dezvălui nu numai sub aspectul diverselor orașe pe care le-au construit oamenii, ci și prin tainicele sentimente încredințate posterității de către marii compozitori.

Vor fi interpretate lucrări semnate de Bach, Mozart, Chopin, Beethoven și nu numai. Acestea vor fi interpretate solo și la patru mâini de Smaranda Vasile și Cristian Petculescu - Duo Librarii Astrorum.