Prima paginăAnunțurimartie 2023 › Concurs de proiecte - Design meets functionality
7 martie 2023 • Profesional

Concurs de proiecte - Design meets functionality

Blum România invită arhitecții și designerii certificați să participe cu cele mai inovatoare proiecte  de mobilier, realizate cu sisteme de feronerie Blum, la concursul pentru soluții practice de mobilier intitulat “Design meets functionality”.

Scopul concursului este selectarea celor mai bune 5 proiecte care prezintă soluțiile Blum integrate în mobilier pentru un spațiu ideal de locuit.

CERINȚE CONCURS

În concurs pot fi înscrise proiectele realizate în ultimul an de arhitecți sau designeri certificați cu amenajări care includ corpuri de mobilier în care sunt prezente sisteme de feronerie Blum:

Proiectele pot fi înscrise în concurs pană pe 20 martie 2023:

https://www.blum.com/ro/ro/contact/forms/contest/

Premiile concursului constau în cinci excursii în Austria, în regiunea Voralberg, în perioada 29.05-01.06.2023.

Calendarul concursului:

-       Publicare concurs: 01 martie 2023

-       Perioada depunere proiecte: 01-20 martie 2023

-       Jurizare proiecte: 21-22 martie 2023

-       Anunț câștigători: 23 martie 2023

După anunțarea proiectelor câștigătoare, va fi organizat un vot al publicului pe canalele oficiale Social Media Blum România (Facebook https:/​​/​​www.facebook.com/​​BlumRomania și Instagram https:/​​/​​www.instagram.com/​​blum_romania/​​ ). Astfel, toate proiectele care au îndeplinit cerințele tehnice au șansa să câștige încă o excursie. Proiectul care va avea cele mai multe aprecieri în perioada 23-29 martie va fi desemnat câștigător.

Succes tuturor!