Prima paginăAnunțuridecembrie 2022 › Arhitectura sărbătorită la Gala Anualei de Arhitectură București 2022
9 decembrie 2022 • Evenimente

Arhitectura sărbătorită la Gala Anualei de Arhitectură București 2022

Gala Anualei de Arhitectură 2022, organizată pe 7 decembrie de Filiala Teritorială București a O.A.R. la Biblioteca Națională a României, a fost un eveniment despre arhitectură gândit pentru arhitecți și pentru toți cei interesați de felul în care evoluează societatea românească din punct de vedere al esteticii arhitecturale. Au fost peste 300 de invitați prezenți la eveniment care și-au dorit să celebreze excelența în arhitectură. 

Președintele Filialei Teritoriale București a O.A.R., arh. Emil Ivănescu, a mulțumit tuturor celor care și-au înscris proiectele în concurs și i-a felicitat pentru faptul că promovează calitatea actului arhitectural. A mulțumit partenerilor, sponsorilor și tuturor celor care au decis să se implice în organizarea evenimentului.

Gala Anualei de Arhitectură 2022 reprezintă o seară în care au fost premiate cele mai bune proiecte de arhitectură din ultima perioadă: proiecte de locuințe individuale și colective, publice și de patrimoniu, arhitectură de interior și proiecte de portofoliu, designul de obiect, cartea și cercetarea de arhitectură, ale arhitecților bucureșteni.

La cea de-a XX -a ediție, Anuala de Arhitectură București 2022 a premiat întreaga echipă care a contribuit la finalizarea cu succes a unei construcții: arhitecți, clienți, dezvoltatori, antreprenori, instituții, project manageri, ingineri și construcții. 

De la cea mai dezbătută categorie – Arhitectura Construită – la decernarea premiului Opera Omnia arhitectului Emil Barbu Popescu pentru întreaga carieră profesională și didactică – evenimentul a fost un moment prielnic pentru cei prezenți să se bucure de arhitectura de calitate: inovativă, inspirată, conceptuală, entuziastă, cu multă energie dedicată.

De la sponsorii care au mulțumit arhitecților că le fac viața mai ușoară și care susțin mediul de arhitectură prin promovarea clădirilor sustenabile și recunoașterea meritelor arhitecților, la membrii juriului care au avut dezbateri aprinse, la cei care s-au înscris în concurs și până la partenerii care au susținut evenimentul, Gala Anualei de Arhitectură București 2022 a fost încărcată de emoții și de certitudinea faptului că cei prezenți se află în locul și momentul potrivit.

Le mulțumim mult tuturor pentru faptul că au găsit răgazul să ne fie alături, transmitem aprecierea noastră tuturor și fiecăruia în parte.

Echipa Filialei Teritoriale București a O.A.R.