Prima paginăAnunțuridecembrie 2022 › Invitație la „Marțea arhitecților”
6 decembrie 2022 • Agenda O.A.R. București

Invitație la „Marțea arhitecților”

A venit momentul să lansăm „Marțea arhitecților” - un eveniment pe care îl dorim lunar și care se va desfășura în casa Filialei Teritoriale București a O.A.R. 

Prima întâlnire pe care o propunem arhitecților bucureșteni - din seria care își dorește să devină o tradiție - se va desfășura marți, 13 decembrie, ora 18:00, la sediul filialei din str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1.  

Credem în faptul că trebuie să fim uniți, să ne bucurăm de breasla din care facem parte, credem în tenacitate și în arhitectura de calitate, în inovație și inspirație, în dedicare și asumare, în respectarea actului creativ și în implicare. 

Ca să fim siguri că transmitem un mesaj cât se poate de clar încă de la început, am ales special ziua și ora: nu credem în superstiții, nu forțăm niciun noroc, nu pândim nicicum trei ceasuri rele. 

Invitația se adresează arhitecților care profesează în București  și care își doresc să facă parte dintr-o comunitate faină, în care se poartă discuții consistente, coerente și pertinente, comunitate pe care ne dorim să o construim în sediul filialei din str. Sf Constantin nr. 32. 

Așa că vă invităm în casa filialei dintr-un motiv care ține de nevoi afective de bază -  solidaritatea de breaslă și apartenența la o comunitate reală care te poate ajuta și pe care o poți ajuta. 

Tocmai pentru că ne dorim să fie o întâlnire fără nici un fel de constrângeri ori program impus, nu vom avea o temă de discuții pentru prima seară. 

Pentru a putea participa la evenimentul de marți, 13 decembrie 2022, este nevoie să ne trimiteți un mail la adresa secretariat@oar-bucuresti.ro cu subiectul „Marțea arhitecților”. 

Se pot înscrie un maxim de 50 de persoane, pe principiul primul sosit - primul servit. 

Vinul, ceaiul, cafeaua și muzica vor fi oferite din partea casei. 

Vă așteptăm ca niște gazde responsabile,

Echipa OAR București