Prima paginăAnunțuriaprilie 2022 › Abonare gratuită la standardele ASRO pentru arhitecții filialei București
6 aprilie 2022 • Profesional

Abonare gratuită la standardele ASRO pentru arhitecții filialei București

Dragi colegi,

În baza colaborării dintre OAR București și ASRO, membrii Filialei Teritoriale București a OAR beneficiază de un abonament gratuit pentru un pachet de 300 standarde ASRO din domeniul construcțiilor și arhitecturii. Abonamentul constă în consultarea gratuită, online, a standardelor oferite de Organismul Național de Standardizare – ASRO.

Pentru a putea utiliza online standardele trebuie să vă înscrieți până pe data de 26 mai 2022 pe site-ul OAR București la adresa https://www.oar-bucuresti.ro/inscriere-standarde/

Lista de standarde la care aveți acces este atașată acestui anunț.

După încheierea perioadei de înscrieri OAR va configura în numele dumneavoastră un cont în platforma online ASRO și vă va transmite parola de acces.

Prin intermediul contului, standardele vor putea fi consultate online. Nu este permisă copierea sau distribuirea lor.

În plus, cei care pe lângă consultarea gratuită oferită de OAR București doresc și achiziționarea standardelor în format PDF vor avea la dispoziție un cod de discount de 15% din prețul afișat pe site-ul ASRO, în baza parteneriatului dintre OAR București și ASRO, discount-ul fiind aplicat celor care se înscriu în această perioadă.

Catalogul electronic al standardelor ASRO are toate facilitățile specifice utile în practică: furnizează conținutul fiecărui standard alături date bibliografice referitoare la denumirea standardului, data aprobării, domeniul de aplicare, relația cu alte standarde, reglementările care fac referire la standardul respectiv, metoda de adoptare, cu ce standard este înlocuit, dacă este citat în legislație.

Vă mulțumim,

Arh. Emil Ivănescu
Președinte OAR București


Fișiere atașate: