Prima paginăAnunțurifebruarie 2022 › B2BhubOARB - proiect-pilot pentru întâlnirile profesionale ale arhitecților OAR
9 februarie 2022 • Agenda O.A.R. București

B2BhubOARB - proiect-pilot pentru întâlnirile profesionale ale arhitecților OAR

Apel pentru spațiu de întâlniri profesionale ale arhitecților cu invitații și colaboratorii lor, în cadrul Casei OAR București.

Filiala Teritorială a OAR București inițiază B2BhubOARB, ca proiect-pilot pentru întâlnirile profesionale ale arhitecților OAR.

Colegilor arhitecți care nu au un birou pentru întâlnirile profesionale cu inginerii, cu beneficiarii sau cu alți colegi arhitecți, Filiala OAR București, în cadrul sediului, le pune la dispoziție o cameră echipată complet, pentru aceste întâlniri. Spațiul este pus la dispoziție gratuit pe baza programului anexat acestui material și prin completarea unui formular online. Programul de rezervări B2BhubOARB este gratuit și se înscrie în diferitele acțiuni de sprijin pe care filiala le inițiază constant către arhitecți.

Biroul care va fi pus la dispoziție se află la parterul casei din Strada Sfântul Constantin Nr. 32, cu deschidere la fațada principală și a fost chiar biroul de lucru al avocatului care a clădit această casă. Accesul se face prin zona parter - intrarea principală.

Acest program este unul gratuit și destinat arhitecților din filiala OAR București. În funcție de disponibilitate, el poate fi accesat și de colegi arhitecți OAR din țară care sunt în tranzit în București, dar tot pe baza de înscriere.

Spațiul poate fi pus la dispoziție unui arhitect minim o oră, maxim două ore. Între două întâlniri, se prevăd 30 minute pentru debarasare și curățenie.

Numărul de participanți va fi de maxim 8 persoane conform condițiilor de distanțare impuse de pandemia de Covid – 19. Spațiul va trebui predat intact de către arhitect, în același mod în care a fost primit de la filială. Arhitectul va semna o declarație pe proprie răspundere că va preda spațiul în aceeași condiție în care l-a primit la venire. Servirea cu cafea, apă sau ceai, va fi asigurată de filială. Toaleta utilizabila este cea de la parterul sediului. Filiala va pune la dispoziția participanților materiale de papetărie. Spațiul va fi destinat exclusiv întâlnirilor profesionale.

Rezervarea se face completând formularul pus la dispoziție în anexă.

Materiale necesare pentru înscriere: - Formularul tipizat pe care vă rugăm să-l completați cu datele cerute - Tabelul – orar care trebuie bifat cu orele pentru întâlnire. Formularul + tabelul trebuie transmise online printr-un mail de înscriere, la adresa secretariat@oar-bucuresti.ro

Coordonarea acestui program este realizată de colega noastră Isabelle Teodorescu. Pentru informații, program, înscriere, apel de participare și coordonare evenimente, vă rugăm să apelați la telefon: 0787 759 331 sau pe mail la adresa secretariat@oar-bucuresti.ro , la colega noastră Isabelle Teodorescu. Programul de lucru al filialei: Luni-Joi între 09:00 – 16:30 Vineri intre 09:00 – 14:00


Fișiere atașate: