Prima paginăAnunțuriseptembrie 2021 › Număr record de proiecte din România înscrise la Brick Award 22
2 septembrie 2021 • Evenimente

Număr record de proiecte din România înscrise la Brick Award 22

Brick Award 22, concursul internațional de arhitectură organizat de grupul WIENERBERGER, aflat deja la a 10-a ediție a aliniat la start 789 de proiecte. Numărul mare de înscrieri demonstrează încă o dată popularitatea arhitecturii care integrează materiale ceramice subliniind beneficiile pe care acestea le oferă construcțiilor: versatilitatea, sustenabilitatea și inovația.

Toate construcțiile au fost finalizate din anul 2018 până în prezent, o parte semnificativă a proiectului fiind alcătuită din materiale ceramice (blocuri ceramice, căramidă pentru fațadă, pavaj din argilă, țiglă ceramică, placaj ceramic), integrarea produselor  WIENERBERGER nefiind o cerință obligatorie pentru participare. Designul inovativ, conceptul arhitectural promovat, estetica, sustenabilitatea și eficiența energetică fac obiectul criteriilor de selecție a proiectelor nominalizate.

După succesul înregistrat în ediția Brick Award 20, anul acesta, România înscrie în competiție 21 proiecte spectaculoase, număr record pentru țara noastră de la lansarea concursului internațional Brick Award în anul 2004.

Premiile Brick Award 22 vor fi acordate în baza a cinci categorii de concurs:

§  Rezidențial unifamilial

§  Rezidențial multifamilial

§  Clădiri publice – spații de birouri

§  Clădiri publice cu scop educativ, cultural, pentru sănătate sau proiecte de infrastructură

§  Soluții speciale

Ultima categorie urmărește punerea în operă a conceptelor arhitecturale inovative de integrare a materialelor ceramice, utilizarea noilor tehnologii în construcție, zidărie specială, utilizarea produselor ceramice personalizate și ornamentarea.

Te invităm să descoperi aici cele 21 de proiecte spectaculoase înscrise de arhitecți români la competiția internațională Brick Award!

Le urăm mult succes tuturor participanților din România și vom reveni în curând cu informații despre cele 50 de proiecte nominalizate pentru câștigarea marele premiu.