Prima paginăAnunțurifebruarie 2021 › Competiția Internațională a Ideilor de Arhitectură „ArXellence 2”
17 februarie 2021 • Profesional

Competiția Internațională a Ideilor de Arhitectură „ArXellence 2”

Competiția Internațională a Ideilor de Arhitectură „ArXellence 2” a fost organizată de ALUMIL în colaborare cu Uniunea Internațională a Arhitecților (UIA). Menționez că  această competiție a avut 1.464 de înregistrări din 90 de țări și au fost depuse un total de 173 de proiecte.

În plus, ca parte a decernării câștigătorilor, va avea loc o ceremonie de premiere online (23/02 între orele 18.00 - 20.00 - ora Atenei), în care toți câștigătorii vor avea posibilitatea de a-și prezenta propunerile. Este un eveniment unic la care, printre altele, vor participa personae importante (competiția a avut loc sub auspiciile Ministerului Mediului din Grecia, Regiunea Macedonia Centrală și Municipalitatea Salonic). Dacă doriți, vom fi foarte bucuroși să vă invităm la acest eveniment.

ArXellence 2” este un proiect de pionierat, care face parte din responsabilitatea socială corporativă a companiei noastre. Viziunea noastră este să dăm impulsul pentru reamenajarea falezei vestice a orașului Salonic, care astăzi, din păcate, este folosită necorespunzător.