Prima paginăAnunțurifebruarie 2021 › Rugăminte adresată membrilor OAR de a contribui cu opinii la proiectul de OUG privind Programul național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat
17 februarie 2021 • Agenda O.A.R. București

Rugăminte adresată membrilor OAR de a contribui cu opinii la proiectul de OUG privind Programul național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat

Vă rog să diseminați către membrii filialei dvs. invitația de a contribui cu opinii la proiectul de OUG privind Programul național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a transmis Ordinului Arhitecților din România solicitarea de a analiza și transmite un punct de vedere cu eventuale propuneri și observații pe proiectul de Ordonanță de Urgență a Guvernului privind aprobarea Programului național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat.

Prin urmare, vă adresăm rugămintea să contribuiți cu opinii la proiectul de OUG, completând acest chestionar, până pe data de 25 februarie 2021. Pe baza răspunsurilor dvs., Ordinul va elabora și transmite autorității emitente o poziție a profesiei.

Proiectul de OUG vizează urgentarea aplicării măsurilor de reducere a riscului seismic al clădirilor existente și creșterea siguranței cetățenilor și este disponibil spre consultare AICI.

Vă mulțumesc.

Ana Munteanu - Popa
Consilier Comunicare & PR

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi