Prima paginăAnunțuriseptembrie 2020 › Proiect de ORDIN – „Procedura privind atestarea verificatorilor de proiecte și a experților tehnici în construcții”
14 septembrie 2020 • Legislație

Proiect de ORDIN – „Procedura privind atestarea verificatorilor de proiecte și a experților tehnici în construcții”

Doamnelor și domnilor arhitecți,

Vă aducem la cunoștință că, potrivit prevederilor privind transparența decizională în administrația publică (Legea 52/2003, art.7), Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a publicat în 11 septembrie 2020 Proiectul de ORDIN pentru aprobarea „Procedurii privind atestarea verificatorilor de proiecte și a experților tehnici în construcții”.

Propunerile și sugestiile referitoare la acest document pot fi transmise direct către MLPDA la adresa de e-mail transparenta@mlpda.ro în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării.

Documentul poate fi consultat la adresa https://mlpda.ro/pages/proiectordinproceduraatestari?fbclid=IwAR0xG5qVVtoAv5wd_A4Go6c-fBUGmm5WxZTNT1OMHzuPHL33TDA6-X3MJFw

Facem apel la dumneavoastră și vă invităm să contribuiți cu recomandări privind proiectul pus în discuție.

Observațiile dumneavoastră pot fi făcute direct către Minister sau pot fi transmise către Filiala București a O.A.R. la adresa secretariat@oar-bucuresti.ro până luni 22 septembrie 2020, ora 16:00.

Filiala București va transmite către O.A.R. observațiile dumneavoastră în vederea centralizării acestora și formulării unui punct de vedere al Organizației.

Vă mulțumim pentru colaborare,

arh. Andrei Fenyo
Vicepreședinte O.A.R. București