Prima paginăAnunțuriseptembrie 2020 › Vă invităm să cunoașteți membrii juriilor Anualei de Arhitectură București 2020 - Andrei Gavrilă Borțun
12 septembrie 2020 • Evenimente

Vă invităm să cunoașteți membrii juriilor Anualei de Arhitectură București 2020 - Andrei Gavrilă Borțun

Andrei Gavrilă Borțun este licențiat în comunicare în cadrul Universității București, Facultatea de Relații Publice. În anul 1991 a fondat Fundația Lideri România, în 1996 a fost fondatorul Asociației profesioniștilor în PR, ARRP.

În 1998, devine președinte fondator al festivalului european de publicitate AdPrint, în 2001, președintele fondator al festivalului Internetics, iar în 2002, președinte fondator al proiectului anual Gala Societății Civile. În fine, în 2004 a fondat Clubul Companiilor de Relații Publice, CCRP, iar în 2008 a fondat Art Directors Club Romania.

În 1998 a înființat Millenium Communications, al cărei general manager este. Printre proiectele proprii ale Millenium: AdPrint Festival, Internetics, Gala Societății Civile

Andrei Borțun este unul dintre cei mai cunoscuți PR-iști din România. Acum zece ani, firma sa, Millenium Communications, a inventat și a crescut AdPrint, festival internațional de advertising, al cincilea ca mărime din Europa, care  ajuns la cea de-a zecea ediție. 

Echipele Millenium Communications gestioneaza creșterea celor trei branduri proprii: AdPrint, Internetics, Gala Societății Civile, pentru că aceste echipe au ajuns, în timp, să preia și organizarea, și managementul Effie pentru IAA, ADC*RO și Școala de creație ADC*RO, petrecerea României la Golden Drum. Într-o singura formulă: toate evenimentele industriei de Marcom din România.