Prima paginăAnunțuriiulie 2020 › Abonamente de sănătate la tarife preferențiale pentru arhitecți
8 iulie 2020 • Diverse

Abonamente de sănătate la tarife preferențiale pentru arhitecți

În baza parteneriatului semnat de Ordinul Arhitecților din România și Rețeaua de sănătate Regina Maria, toate formele de exercitare a profesiei de arhitect pot contracta, contra cost, abonamente medicale la tarife speciale, începând cu data de 1 iulie 2020.

De aceste abonamente la tarife speciale pot beneficia:

·       toate formele de exercitare a profesiei de arhitect înregistrate în SIOAR, precum și angajații acestora, indiferent dacă unii dintre ei sunt sau nu membrii OAR. Abonamentele IMM disponibile pentru ei sunt IMM PLUS, IMM OPTIM și IMM ULTRA.

·       membrii OAR, precum și familia acestora. Pentru ei sunt disponibile patru tipuri de abonamente individuale, precum și trei tipuri de abonamente pentru copii.

ABONAMENTE IMM – PENTRU TOATE FORMELE DE EXERCITARE A PROFESIEI

Gama IMM de la Regina Maria este o bună soluție pentru a menține sănătatea și productivitatea angajaților, mai ales în contextul actual, în care serviciile medicale furnizate de stat sunt afectate de criza SARS – CoV – 2. În plus, angajații se vor simți motivați și vor deveni mai loiali.

Discount-ul la abonamentele de sănătate IMM este valabil pentru formele de exercitare a profesiei de arhitect înscrise în SIOAR și pentru angajații acestora, indiferent dacă unii dintre ei sunt sau nu membri OAR.

În broșura atașată „Abonamente de sănătate Regina Maria” găsiți informații complete despre abonamentele IMM.

ABONAMENTE INDIVIDUALE PENTRU MEMBRII OAR ȘI FAMILIILE ACESTORA

De aceste abonamente pot beneficia, contra cost, membrii Ordinului Arhitecților din România și rudele acestora (soț, soție, partener, părinți, copii, frați, surori).

Astfel, arhitecții membrii OAR pentru care angajatorul nu a contractat un tip de abonament IMM au posibilitatea de a contracta individual un abonament medical în rețeaua de sănătate Regina Maria, la un tarif special, în baza parteneriatului între cele două entități.

Serviciile medicale incluse în abonamentele individuale sunt axate pe prevenție.

Informații complete despre cele 4 tipuri de abonamente individuale de sănătate Regina Maria și tarifele preferențiale pentru arhitecți sunt disponibile în broșura „Abonamente de sănătate Regina Maria”.

Toți beneficiarii unui abonament individual pot contracta, la cerere și contra cost, un Abonament individual pediatrie. Cele trei pachete de acest tip sunt prezentate detaliat în broșura „Abonamente de sănătate Regina Maria”.

Beneficiile acordate prin orice tip de abonament individual sunt valabile în toate sediile/locațiile rețelei Regina Maria.

Cei care doresc să contracteze un pachet de servicii medicale vor contacta direct Rețeaua privată de sănătate Regina Maria, contractul de servicii medicale încheindu-se individual cu fiecare solicitant, urmând instrucțiunile din broșura atașată „Pași înscriere Regina Maria”.

Vă invităm să aflați mai multe despre Rețeaua de sănătate Regina Maria, serviciile medicale pe care le oferă și beneficiile fiecărui tip de abonament din Ghidul serviciilor Regina Maria, atașat.


Pentru orice nelămurire, vă rugăm să ne contactați.
Cu respect,

Ana Munteanu - Popa
Consilier Comunicare & PR


Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi


Fișiere atașate: