Prima paginăAnunțurioctombrie 2019 › Până pe 31 octombrie vă puteți înscrie proiectul la Premiile Cuburile de Aur
15 octombrie 2019 • Profesional

Până pe 31 octombrie vă puteți înscrie proiectul la Premiile Cuburile de Aur

Vă reamintim că 31 octombrie 2019 este ultima zi în care vă puteți înscrie proiectul la Premiile Cuburile de Aur 2019-2020, selecție organizată de Programul de lucru al Uniunii Internaționale a Arhitecților - Arhitectura și Copiii.

Premiile Cuburile de Aur onorează persoanele și organizațiile care ajută copiii și tinerii să înțeleagă arhitectura și îi vor recompensa pe cei care-i pregătesc pe copiii și tinerii noștri pentru această misiune. Premiile vor impulsiona, de asemenea, conceperea de noi proiecte care participă la atingerea acestui obiectiv.

Competitorii sunt invitați să prezinte activitățile sau produsele pe care le realizează pentru a învăța copiii și tinerii – de la vârsta preșcolară până la 18 ani – să înțeleagă arhitectura și procesele prin care ia naștere mediul construit. Acest premiu are patru categorii: școli, instituții, material scris și material audio-vizual

Pentru calificarea în faza internațională a premiilor, competitorii trebuie să participe în primă fază la selecția națională. Câștigătorul fiecărei categorii la nivel național se califică la faza internațională a premiilor.

AICI găsiți atât informații suplimentare despre Premiile Cuburile de Aur, cât și formularul de înscriere, ghidul pentru participanții naționali și regulamentul concursului.

Vă mulțumim pentru interes!

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi