Prima paginăAnunțuriiulie 2019 › Programul Filialei București a OAR în perioada 12-30 august 2019
29 iulie 2019 • Agenda O.A.R. București

Programul Filialei București a OAR în perioada 12-30 august 2019

Dragi colegi,

În luna august 2019, în perioada luni 12-vineri 30, Filiala București va fi închisă pentru concedii. Precizăm că această măsură asigură atât respectarea prevederii legale care precizează că una din tranșele concediului de odihnă trebuie să aibă minim 15 zile, cât și îndeplinirea recomandării Comisiei Teritoriale de Cenzori de efectuare a concediilor de odihnă restante.

Vă reamintim că în perioada menționată nu se vor elibera dovezi de înregistrare a proiectelor și adeverințe, nu se vor încasa cotizații și nu se vor face înscrieri/retrageri din OAR sau închideri/deschideri de birouri de arhitectură.

Ca urmare, pentru ca activitatea dumneavoastră profesională să nu fie afectată, vă rugăm să vă programați toate aceste solicitări adresate filialei, în special solicitarea de eliberare a dovezilor de înregistrare a proiectelor, înainte sau după intervalul menționat.

De asemenea, anunțăm că OAR a prevăzut în calendarul Sesiunii de Acordare a Dreptului de Semnătură programată pentru septembrie 2019 ca dovezile de stagiu să poată fi validate de filialele închise pentru concedii luni 02 septembrie 2019 (actele pentru participarea la această sesiune vor fi încărcate de către participanți până în data de 26 august 2019).

Activitatea normală a Filialei București a O.A.R. va fi reluată începând cu ziua de luni 02 septembrie 2019.

Vă mulțumim pentru înțelegere,

arh. Emil Ivănescu,
Președinte OAR București