Prima paginăAnunțuriiulie 2019 › Invitație la Gala Anualei de Arhitectură București, ediția a XVII-a 2019
3 iulie 2019 • Agenda O.A.R. București

Invitație la Gala Anualei de Arhitectură București, ediția a XVII-a 2019

Avem onoarea să vă invităm la Gala Anualei de Arhitectură București ediția a XVII-a 2019, care va avea loc la Muzeul Național de Artă al României, aripa Auditorium, intrarea din strada Știrbei Vodă, în ziua de miercuri, 10 iulie 2019, ora 19:00.

În cadrul Galei vor fi premiate cele mai importante realizări de arhitectură din ultimii 6 ani în București și în țară, distincțiile fiind oferite atât arhitecților, firmelor de arhitectură, cât și tuturor celor implicați în finalizarea cu succes a construcțiilor valoroase pentru oraș și pentru cetățenii lui: constructorul, inginerii proiectanți, dezvoltatorul și clientul final. Cu ocazia Galei, vom lansa pentru arhitecții și designerii din București și din România, programul WORTH Partnership Project de finanțare europeană a proiectelor de antreprenoriat din industria creativă.

Cu această ocazie dorim să mulțumim partenerilor noștri pentru sprijinul acordat: Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București, Uniunea Arhitecților din România, Primăria Municipiului București, Wienerberger, Isopan, Delta Studio, Semmelrock, Greentek, Alukönigstahl, Mercato Comunale.

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Arh. Emil Ivănescu
Președinte OAR București

Dress code: elegant & smart casual