Prima paginăAnunțuriiunie 2019 › Lansare Atlas AMSTERDAM 2050 în România, în cadrul Anualei de Arhitectură București 2019
25 iunie 2019 • Agenda O.A.R. București

Lansare Atlas AMSTERDAM 2050 în România, în cadrul Anualei de Arhitectură București 2019

PREMIERĂ!

Lansare Atlas AMSTERDAM 2050 în România,  în cadrul Anualei de Arhitectură București 2019.

Un studiu asupra viitorului Amsterdam realizat de o echipă de arhitecți de la TU Delft, ce are la bază volumul Atlas Copenhaga apărut acum un an în spațiul public internațional. Arhitecții implicați în realizarea celor două lucrări, Ivana STANCIC (TuDelft & BIG) și Marc JAY (WeArchitecture) vor prezenta astăzi în spațiul Expo-Coffee al OAR Bucuresti, întregul demers și cum poate fi vizualizat Bucureștiul în parametrii celor două mari orașe europene.

Evenimentul face parte din programul Forum București al Anualei de Arhitectură, prin care OAR București realizează dezbaterea unor teme de interes despre capitală. Cei doi arhitecți  lansează în cadrul aceluiași spațiu, și expoziția Copenhaga/Amsterdam  o analiză sintetică a celor două orașe.

Unde? la Casa OAR București, str. Sfântul Constantin, nr. 32

Când? marți 25 iunie 2019, ora 19:00

Evenimentul va începe printr-o degustare de cocktailuri, realizate  de Givers Coffee House, noul spațiu expo-cafenea ce se va deschide la subsolul și în curtea Casei OAR București.

 Vă așteptăm.

Arh. Emil Ivănescu