Prima paginăAnunțuriiunie 2019 › Membri O.A.R. București - Actualizare date
7 iunie 2019 • Agenda O.A.R. București

Membri O.A.R. București - Actualizare date

Acest mesaj se adresează membrilor Filialei București a O.A.R. care nu și-au actualizat datele până în prezent.

Dragi colegi, membri O.A.R. București,


Revenim cu rugămintea de a sprijini Filiala București în efortul de actualizare a bazei de date - solicitare primită de la OAR conform adresei pe care o anexăm.
Acest mesaj se adresează, în primul rând acelora dintre dumneavoastră care nu au transmis încă filialei informațiile privind modul de exercitare a dreptului de semnătură sau care nu și-au actualizat aceste date.

Conform art.83, alin. (6) și (9) din Regulamentul O.A.R., „Arhitectul este obligat să anunțe, în scris, filiala teritorială din care face parte despre orice modificare în forma de exercitare a profesiei, imediat ce aceasta a avut loc, anexând și o copie după actele doveditoare.(...). În cazul în care arhitectul nu și-a declarat forma în cadrul căreia își exercită dreptul de semnătură, acesta nu va fi înregistrat în Tabloul Național al Arhitecților.” (pentru mai multe detalii vă rugăm să citiți adresa anexată).


Actualizarea datelor solicitate nu poate fi realizată fără ajutorul dumneavoastră. Vă rugăm așadar să transmiteți informațiile necesare către filială, la adresa secretariat@oar-bucuresti.ro, sau direct în SIOAR până cel târziu luni 10 iunie 2019.

Informațiile privind modalitatea de exercitare a dreptului de semnătură vor fi preluate de filială și transmise către O.A.R. până la termenul stabilit de marți 11 iunie 2019 în vederea publicării Tabloului Național al Arhitecților în Monitorul Oficial al României, ediția 2019.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare,

07 iunie 2019

Colegiul Director OAR București

Acest mesaj se adresează membrilor Filialei București a O.A.R. care nu și-au actualizat datele până în prezent.


Fișiere atașate: