Prima paginăAnunțurimai 2019 › Concursul internațional ARTDOOR – Big Art Meets Nature ARHITECTURĂ ȘI ARTĂ – CREATIVITATE ÎN SPAȚIUL PUBLIC
30 mai 2019 • Evenimente

Concursul internațional ARTDOOR – Big Art Meets Nature ARHITECTURĂ ȘI ARTĂ – CREATIVITATE ÎN SPAȚIUL PUBLIC

Concursul internațional ARTDOOR – Big Art Meets Nature ARHITECTURĂ ȘI ARTĂ – CREATIVITATE ÎN SPAȚIUL PUBLIC

Arhitecții (sau birourile de arhitectură) sunt invitați să-și prezinte ideile pentru o instalație arhitecturală  până pe 21 iunie pe artdoor.awakefestival.ro. Ideile câștigătoare vor fi expuse pe domeniul Teleki în cadrul festivalului AWAKE, care va avea loc pe data de 15-18 august 2019, în comuna Gornești, jud. Mureș.

Anul acesta, concursul este organizat în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România Filiala Mureș, iar realizarea celor doua proiecte câștigătoare vor fi susținute din timbrul de arhitectură.

Juriul ediției din 2019:

Mircea Cantor, artistul român de renume internațional

Atilla Kim, arhitect și comisarul pentru Bienala Internațională de Artă si Arhitectură de la Veneția

Angela Kovacs, președinte al Ordinului Arhitecților din România Filiala  Mureș

Pentru regulamentul concursului (https://artdoor.awakefestival.ro/regulament-concurs), calendarul și cerințele acestuia, găsiți mai multe informații pe artdoor.awakefestival.ro.

 Începând cu acest an, ARTDOOR se transformă într-o bienală și va invita artiști români și internaționali să se alăture galeriei de artă în aer liber din cadrul festivalului AWAKE.

 Ordinul Arhitecților din România Filiala Mureș

str.Aurel Filimon, nr.19/A cam.605
540035, jud.Mureș, Tîrgu Mureș
tel/fax:0265.266908, 0745843141