Prima paginăAnunțurioctombrie 2018 › Invitație participare la proiectul O.A.R. 30zile.ro
2 octombrie 2018 • Agenda O.A.R. București

Invitație participare la proiectul O.A.R. 30zile.ro

Stimați colegi,

Retransmitem alăturat invitația O.A.R. de a răspunde în număr cât mai mare la chestionarul 30zile.ro - http://30zile.ro/ . Precizăm că noul termen de închidere a chestionarului este 10 octombrie 2018.

Cu stimă,

02 octombrie 2018

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-------------------------------

Dragi colegi,

Unificarea practicilor în administrație și scăderea timpului de procesare a documentațiilor pentru eliberarea certificatelor de urbanism, a autorizațiilor de construire și a altor documente de urbanism a fost una dintre principalele cerințe ale membrilor adresate în cadrul întâlnirilor și consiliilor din ultima perioadă.

Inițiativa 30zile.ro http://30zile.ro/ intenționează să se constituie într-o platforma de legătura între actorii implicați în proces (arhitecți, autorități, legiuitori etc.) iar chestionarul transmis este primul pas în realizarea acestui deziderat.

Dat fiind că se apropie sfârșitul perioadei alocate acestei prime faze de consultare și din cadrul Filialei București s-au trimis până acum doar 58 de răspunsuri, vă adresăm rugămintea de a aloca 5 minute pentru a sprijini această inițiativă cu o frântură din experiența dvs. profesională.

Noul termenul de închidere a chestionarului este 10 octombrie 2018! 

Va mulțumim!

arh.Aexandra Stoica
Departament Relații Publice O.A.R.