Prima paginăAnunțurimai 2018 › Invitație Forum Moldova 2030, ediția a IV-a, Bacău, 8-10 iunie 2018
31 mai 2018 • Evenimente

Invitație Forum Moldova 2030, ediția a IV-a, Bacău, 8-10 iunie 2018

Filiala Bacău Neamț  a OAR vă invită să participați la cea de a IV-a ediții a Forumului Zonal de Arhitectură și Urbanism „MOLDOVA REPER 2030” care va avea loc în perioada 8-10 iunie 2018 la Centrul de Afaceri și Expoziții din Bacău.

--------------------

Invitație

​Filiala Bacău-Neamț a Ordinului Arhitecților din România are plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a patra editie a Forumului Zonal de Arhitectură și Urbanism "MOLDOVA REPER 2030", în perioada 8-10 iunie 2018 la Centrul de Afaceri și Expoziții din Bacău.

In 2018, tema forumului este “SATUL DE LA TRADIȚIE LA MODERNITATE, DE LA PATRIMONIUL EXISTENT LA CREAREA DE PATRIMONIU”, eveniment inclus in cadrul proiectelor naționale ce se desfășoară sub egida “2018 Anul European al Patrimoniului Cultural”. https://anuleuropean.patrimoniu.gov.ro/harta-evenimentelor/.

Evenimentul este gândit ca un mix intens și bogat de prezentări și dezbateri menite să evidențieze și să aducă în atenția opiniei publice, a specialiștilor și factorilor decizionali vasta problematică a organizării teritoriale, a căilor de comunicație, a stării demografice și a condițiilor de mediu specifice acestei zone geografice, considerată la ora actuală unul din polii sărăciei în Europa.

Filiala Teritoriala Bacău Neamt a Ordinului Arhitecților din România își propune abordarea unei atitudini percutante în fața inerției, apatiei, mediocrității și prostului gust care afectează peisajul urban și nivelul de civilizație în multe spații publice din orașele noastre. Dorim să afirmăm necesitatea reconsiderării autenticului și specificului arhitectural al localităților din zona  Moldovei, integrându-i în mod armonios repere constructive moderne și vă invităm să vă alăturați demersului nostru imaginând inițiative curajoase și eficiente.

In vederea participarii la eveniment si pentru detalii suplimentare, va rugam sa accesati www.moldovareper2030.ro/, sectiunea INSCRIERE (http://www.moldovareper2030.ro/inscriere/).

Vă așteptăm să discutăm impreună viitorul Moldovei!

arh. Liliana BÂRGU
Președinte Filiala Teritoriala Bacău-Neamț
a Ordinului Arhitecților din România